Izvor: Blic, 17.Okt.2021, 00:58

DANAS LOKALNI IZBORI U NEGOTINU I MIONICI U oba grada pravo glasa ima skoro 50.000 ljudi. Klačar: "Kampanja protekla relativno mirno"

Ukupno 37.316 birača u Negotinu moći će da bira između šest izbornih lista, čiji će se kandidati boriti za 45 mesta u lokalnoj skupštini. Pored Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, na izborima će učestvovati i Srpska radikalna stranka, opoziciona Narodna stranka, koalicija NADA, Zdrava Srbija i Savez 90 Zelenih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Negotina i Mionice biraju opštinske odbornike

Izvor: RTS, 17.Okt.2021

U Negotinu i Mionici danas se održavaju lokalni izbori. Sva biračka mesta otvorena su na vreme i zatvorena u 20 časova. . U Negotinu 37.313 građana može da glasa za kandidate za novu lokalnu skupštinu, koja ima 45 odbornika. Izlaznost do 13 sati je 18,3 odsto...Birači...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.