Cvetanović opoziciji: Iz udžbenika da učite kako se pobeđuje na izborima (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović opoziciji: Iz udžbenika da učite kako se pobeđuje na izborima (VIDEO)

Lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović izjavio je danas da mu je žao što u Leskovcu skoro ne postoji opozicija, a zbog kritika vezanih za način vođenja izbora za Savete mesnih zajednica u Leskovcu na račun koalicije „Aleksandar Vučić – Zato što volim Leskovac“, poručio da bi iz udžebnika trebalo da uče kako se vode izbori i kako se pobeđuje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
„Ti koji su uništili grad, u pravom smislu reči, imaju tri člana samo, neznaju da mi imamo vrhunsku organizaciju. Treba da uče iz udžbenika na koji način treba da se pobeđuje. Voleo bih da imam opoziciju. Moraću unutar svoje stranke da pravim opoziciju da bi političke igre bile interesantnije“, kazao je na konferenciji za medije.

„Ja imam organizaciji najdominantniju na nivou Srbije“

Cvetanović je na taj način odgovorio na jučerašnju konferenciju opozicione Demokratske stranke, koja ga je prozivala zbog brzine predatih lista kandidata za članove saveta mesnih odbora, zbog organizovanja pregleda Leskovčana u organizaciji SNS –a, te zbog lošeg ugovora sa Metroparking jugom. On se, međutim, najviše zadržao na dugove s kamatama pristiglih krajem prošle i početkom ove godine, napravljenih u vreme prethodne vlasti, u kojoj je DS imala čeonu poziciju.



24,1 milion dinara skinuto sa računa grada 6.2.218. za izvedene radove nadvožnjaka preko železničke pruge na osnovu radova izvedenih 2011. Za bušotinu plaćeno 51,3 miliona po sudskoj presudi Naftnoj industriji Srbije. Dana 29.12.2017. godine. Grad Leskovac izvršio obavezu. Ali tu našoj muci ne stavljamo tačku. U ovom trenutku imamo kamatu za tu bušotinu od 40 miliona dinara. Tražili smo, molili da nam otpišu kamatu. Dobili smo odgovor da mogu da nam izađu u susrtet na 12 mesečnih rata. I tu ne stavljam tačku i dalje molim, preklinjem, da smanjimo tu kamatu. 195 miliona isplaćene plate radnicima za zaostale plate iz 2009. i 2010. godine. EPS dugovanja, plaćanje od strane grada u njihovo vreme je bila misaona imenica. Za 4 godine nije bilo plaćenih računa, a dug je iznosio 240 miliona dinara“, nabrajao je Cvetanović.



On je govorio i o ugovoru sa Metroparking jugom, ponovo podsećajući da je sklopljen u vreme vlasi DS-a.

Više o konferenciji za novinare na i na našoj fejsbuk stranici:  https://www.facebook.com/jugmedia/videos/1307601709341374/

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Cvetanović optužio bivše funkcionere SPS za propali kolektor od 3,5 miliona evra

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018

Lider Srpske napredne stranke u Leskovcu Goran Cvetanović po prvi put je večeras optužio bivše funkcionere SPS-a Živojina Stefanovića, Zorana Jankovića i Zorana Stojanovića za propali gradski koleketor, vredan 3,5 miliona evra, koji je skapao u zemlji, a zbog čega sada mora da se gradi novi...On...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.