Izvor: JUGpress.com, 09.Sep.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanovic: Čestitke za izbornu pobedu u Medvedji

MEDVEĐA

U leskovačkom odboru SNS-a konferenciju za medije održao je predsednik GrO SNS Goran Cvetanović sa predsednikom GrO SPS-a Aleksandrom Đurovićem. Povod je bio čestitanje na pobedi kolegama na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – zato što volimo Medveđu“ na lokalnim izborima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Impozantan rezultat sa 64,89% glasova, odnosno 18 od 25 mandata smo osvojili sa svojim koalicionim partnerima u skupštini opštine. Taj rezultat pokazuje da nas građani Medveđe podržavaju na putu sveukupnog razvoja Srbije, na putu otvaranja novih radnih mesta i novih investicija. Dajući nam poverenje građani Medveđe su pokazali da žele da stanu uz ljude koji imaju rezultate uz sebe, ali i planove za budućnost i koji te planove beskompromisno sprovode u delo. Još jedan dokaz da narod veruje u nas je i izlaznost na jučerašnjim izborima od 67,61%, ali i da građani veruju u izbore, a ne u bojkot na koji pojedine političke opcije pozivaju. U demokratskom društvu probelmi se rešavaju samo, jedino i isključivo na izborima. Narod ne veruje politikantima koji znaju samo za nerad, ogovaranje i bojkot, koji žele na silu, bez plana, programa, znanja i iskustva da preuzmu vlast i da vrate Srbiju na put ponora i bezvlašća. Hvala svim žiteljima Medveđe koji su pokazali veliku odgovornost prema budućnosti naše zemlje, doneli su pravu odluku odlučivši da podrže listu okupljenu oko Srpske napredne stranke.“

Da li će u Medveđi još neka stranka biti uključena u vladajuću koaliciju, s obzirom da sami imaju dovoljno mandata, Cvetanović je rekao da će o tome odlučiti ljudi u Medveđi.

„Naše je bilo da sačuvamo Medveđu, ako što je odluka Aleksandra Vučića da država investira 25 miliona evra u Sijarinsku Banju, što je jak signal da Srbija ostaje tu gde jeste i da će Sijarinska Banja biti deo Srbije dok god znamo za sebe.“

Što se tiče džipova bez tablica koji su se videli u Medveđi tokom izbornog dana i čiji snimci su bili i na društvenim mrežama, gradonačelnik je rekao da nije bio u Medveđi tog dana.

„Možda su ti snimci stari nekoliko dana?! U Medveđi su bili narodni poslanici, što im je bila obaveza i bili su aktivisti koji vole Medveđu, potiču iz Medveđe, ali i koji treba da uče zanat, jer vrlo brzo će doći izbori i u Leskovac.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.