Čolić: Očekujem da se narod na Kosovu izbori za svoju slobodu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolić: Očekujem da se narod na Kosovu izbori za svoju slobodu

Kandidat za gradonačelnika Gračanice i lider partije "Novi početak" Aleksanadar Čolić izjavio je danas, nakon glasanja na lokalnim izborima na Kosovu, da očekuje da se narod izbori za svoja prava i slobodu i da se suprotstavi uslovljavanjima, podeljenosti i ograničenjima.

On je dodao u izjavi novinarima da očekuje što veću izlaznost birača i da tako odluče za koga će glasati, i izrazio očekivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će birači dati glas njegovom "Novom početku".

Čolić je poručio biračima da ukoliko ne izađu da glasaju da će "neko drugi glasati umesto njih".

Prema njegovim rečima, opština nije lična svojina, kako to mnogi smatraju, već je reč o instituciji kroz koju izabrani treba da se bore za bolje uslove života stanovnika opštine.

On je dodao da članovi partije "Novi početak" neće biti ničiji igrač radi ličnih koristi.

Komentarišući činjenicu da je više ljudi upisano na biračke spiskove nego što opština Gračanica ima stanovnika, Čolić je rekao da je to žalosno i da to predstavlja mogućnost za krađu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.