Čedomir Jovanović se izvinio zbog napada na novinarku Pinka

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedomir Jovanović se izvinio zbog napada na novinarku Pinka

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izvinio se zbog napada na novinarku televizije Pink Gordanu Uzelac koji se dogodio tokom protesta opozicionih stranaka zbog sumnje da protekli izbori nisu bili regularni.

"LDP preuzima odgovornost i za ponašanje ljudi koji nisu naši članovi i simpatizeri i koji se, u drugim okolnostima, tako nasilno ponašaju i prema nama, zato i znamo kroz kakve je neprijatnosti novinarka TV Pink Gordana Uzelac prošla", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << navedeno je u pisanoj izjavi Jovanovića koja je dostavljena medijima.

 Jovanović je kazao da usijana atmosfera u postizbornoj Srbiji mora da se smiri i da se treba okrenuti demokatskim institucijama, a ne nasilju, ni verbalnom ni izbornom.

"Nažalost, nisam video kad je došlo do incidenta jer da jesam sigurno bih reagovao kao i drugi organizatori skupa, koji su zajedno sa mnom sve prisutne zamolili da ne dozvole ugrožavanje javnog reda i mira", naveo je predsednik LDP-a.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.