Izvor: Blic, 23.Dec.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić: Ako SDS i PDP ne žele da odredimo imena kandidata, NDP ide svojim putem

Predsednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić zatražio je danas od SDS i PDP da što pre saopšte imena zajedničkih kandidata za najvažnije funkcije na narednim opštim izborima, jer u protivnom, kako je rekao, NDP neće više čekati.

- Ako te situacije nema do Nove godine, NDP će tražiti svoj put, rasterećen partnerstva s bilo kim. Smatramo da više nema vremena za bilo kakve kalkulacije i tražimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od naših partnera da u najkraćem mogućem roku se jasno definiše politika i kadrovi koji će predstavljati stranke u našem bloku (Savez za promene) na narednim izborima - dodao je Čavić isključivši bilo kakvu mogućnost saradnje s, kako je naveo, režimom u RS, SNSD i njihovim političkim partnerima.

Ukoliko do Nove godine ne budu zvanično saopštena imena kandidata i postigne celovit dogovor, hoće da se odredi koji je to datum u januaru kada će se to znati.

- Taj odgovor podrazumeva da se sve zna, koje politike treba da budu osnova našeg nastupa u narednog godini i na koji način se može da prikažemo kao ozbiljna alternativa režimskim strankama. Ako naši partneri to ne žele, mi više nećemo čekati - ustvrdio je Čavić u izjavi novinarima, nakon sednice Glavnog odbora NDP.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.