CRTA: Do 16 sati na ponovljenim izborima glasalo 23,2 odsto birača

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRTA: Do 16 sati na ponovljenim izborima glasalo 23,2 odsto birača

Izlaznost na biračkim mestima na kojima su ponovljeni izbori za predsednika Srbije do 16 časova je bila 23,2 odsto, saopštila je CRTA posmatračka misija "Građani na straži".

Na osam biračkih mesta, na kojima se ponavljaju izbori, u birački spisak upisano je 9.851.

Izbori se ponavljaju na biračkim mestima u Beogradu, Zrenjaninu, Vršcu, Pančevu, Bačkoj Palanci, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vrbasu, Topoli i u Kraljevu.

CRTA: Do 13.00 na ponovljenim izborima glasalo 16,7 odsto građana

Do 13 časova na glasanje za ponovljene predsedničke izbore na osam biračkih mesta izašlo je ukupno 16,7 procenat građana upisanih u birački spisak za ta biračka mesta, saopštila je danas CRTA posmatračka misija "Građani na straži".

Ukupan broj birača koji može da glasa na tih osam biračkih mesta je 9.851.

Izbori se ponavljaju na po jednom biračkom mestu u Beogradu, Zrenjaninu, Vršcu, Pančevu, Bačkoj Palanci, Vrbasu, Topoli i u Kraljevu.

Posmatrači CRTA posmatračke misije "Građani na straži" raspoređeni su na svih osam biračkih mesta na kojima se ponavlja glasanje na predsedničkim izborima.

Posmatrači prate najvažnije aspekte procesa glasanja u vezi sa otvaranjem biračkih mesta, tokom glasanja, zatvaranjem biračkih mesta i prebrojavanjem glasova, piše u sopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do 16 časova na ponovljenim izborima glasalo 23,2% birača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2017

Na osam biračkih mesta ponavljaju se izbori..Izlaznost na biračkim mestima na kojima su ponovljeni izbori za predsednika Srbije do 16 časova je bila 23,2 odsto, saopštila je CRTA posmatračka misija "Građani na straži"...Na osam biračkih mesta, na kojima se ponavljaju izbori, u birački spisak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.