CIK prihvatio člana prihvatljivog za Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIK prihvatio člana prihvatljivog za Beograd

Centralna izborna komisija Kosova prihvatila je "zahtev Beograda da za člana CIK-a bude imenovan predstavnik koga podržava Beograd", potvrđeno je Srni u CIK-u.

Rokada zarad veće izlaznosti Srba

Dosadašnji član CIK-a ispred srpske zajednice Goran Zdravković podneo je ostavku i imenovan je za zamenika načelnika Sekretarijata CIK-a, a na njegovo mesto biće imenovan Nenad Rikalo, koga je predložio Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i civilno društvo, navode u CIK-u.

 

Zdravković je Srni rekao da je ostavku podneo na predlog predsednika CIK-a Valjdete Daka, koja je, kako on kaže, savetovala da se zarad stvaranja punih uslova za masovan izlazak Srba na predstojeće izbore prihvati zahtev Beograda.

 

Članove CIK-a imenuje predsednica Kosova Atifete Jahjaga na predlog parlamentarnih grupa u Skupštini Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.