Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2021, 19:27

CIK Kosova naložio prebrojavanje glasova iz dijaspore i uslovnih glasova za kandidate ABK

Postupajući po odluci Izbornog panela za žalbe u predstavke (IPŽP), Centralna izborna komisija (CIK) Ksova je naložila Centru za brojanje i rezultate da u 16 časova počne ponovno brojanje glasova iz dijaspore i uslovnih glasova iz svih opština na Kosovu za kandidate Alijanse za budućnost Kosova (ABK).
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeholi: Velika bruka za demokratiju

Izvor: Danas, 09.Mar.2021, 10:42

Uprkos tome što je Centralna izborna komisija Kosova 4. marta objavila konačne rezultate vanrednih parlamentarnih izbora, nakon što su se u subotu uveče u prištinskim medijima pojavili audio i video zapisi o navodnoj kupovini glasova, počeli su da pristižu zahtevi za ponovno brojanje glasova sa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.