CIK BiH: Novo brojanje glasova na pet mjesta u Srebrenici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Okt.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIK BiH: Novo brojanje glasova na pet mjesta u Srebrenici

Centralna izborna komisija BiH, odobriće Opštinskoj komisiji Srebrenica ponovno prebrojavanje glasačkih listića sa pet biračkih mjesta, kako bi se provela kontrola, pred posmatračima. Na taj način utvrdiće se da li je bilo nepravilnosti u do sada objavljenim rezultatima lokalnih izbora u ovom mjestu, provedenih u nedjelju, 2. Oktobra. U najnovijem saopštenju Opštinske izborne komisije (OIK) Srebrenica objavljeni su rezultati sa proteklih lokalnih izbora koji se drastično...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duraković ili Grujičić, pitanje je sad?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Okt.2016

Ko će biti novi načelnik Srebrenice, i dalje je neizvjesno. I dok oba kandidata čekaju glasove putem pošte, pojavio se novi problem. Najnoviji izvještaji govore da je hiljadu glasova manje u odnosu na rezultate koji su objavljeni odmah nakon zatvaranja biračkih mjesta.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.