ČAST JE KADA VAS DOKAZANI KRIMINALAC NOVAKOVIĆ PROZIVA GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Novaković OVIM PRITISKA TUŽILAŠTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAST JE KADA VAS DOKAZANI KRIMINALAC NOVAKOVIĆ PROZIVA GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Novaković OVIM PRITISKA TUŽILAŠTVO

Današnji nastup potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića ispred novosadskog Tužilaštva predstavlja još jednu neuspelu cirkusku predstavu sa očajničkim ciljem preskakanja sniženog cenzusa od 3% na predstojećim izborima, saopštili su iz gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

- Novaković je po običaju izgovorio ogromnu količinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << laži, svojstvenu njemu i njegovim političkim istomišljenicima, optužujući gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića, i njegovog savetnika Slobodana Milića bez ikakvih argumenata. Gradski odbor SNS u Novom Sadu smatra da su za gradonačelnika i njegovog savetnika optužbe dokazanog kriminalca koji je svojevremeno oštetio budžet Grada za četiri miliona evra, velika čast.

- Novakoviću bi bilo bolje da građanima objasni gde je nestao novac od izgradnje Bulevara Evrope i zašto nije izgrađen most koji je obećao Novosađanima? Naravno, uvek ostaje nerešeno pitanje kako je moguće da se čovek istovremeno nalazi na dva mesta, u dva različita grada i dve različite države? Očigledno je da Novaković ima nadljudske moći, dok je one osnovne ljudske vrline odavno zanemario. S obzirom na to kojoj je stranci pripadao, a kojoj je sada potpredsednik nije nikakvo čudo - navodi se u saopštenju SNS.

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, smatra da je cilj Novakovića vršenje pritiska na tužilaštvo.

- I današnji vid neuspelog performansa Bore Solunca Novakovića je klasičan vid vršenja pritiska na tužilaštvo i pravosudne organe, da on nastavlja sa tim neskrivenim namerama, vršeći neku vrstu političko - medijske kampanje, utiče na rad državnih organa i da unapred podiže optužniice a da istovremeno donosi i presudu - ističe Vučević.

Ranije danas Novaković je optužio gradonačelnika Vučevića i Slobodana Milića za kriminalne radnje, i naveo da je predao nove dokaze u vezi sa anonimnom krivičnom prijavom koja je protiv Vučevića i saradnika podneta prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.