Izvor: Blic, 13.Jan.2024, 12:55

Brnabić za "Politiko": Srpsku vladu čeka obimna agenda, opozicija bi mogla da odigra značajnu ulogu ako usvoji konstruktivniji pristup

Na izborima u Srbiji biračko telo je pokazalo da daje jasnu prednost konkretnim planovima i dokazanim dostignućima, a da bi se nastavio rad na evropskim integracijama ključno je efikasno formiranje nove Vlade Srbije, istakla je premijerka Ana Brnabić u autorskom tekstu za Politiko.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Brnabić u autorskom tekstu za Politiko: Demokratija je mnogo više od ubacivanja glasačkog listića u kutiju

Izvor: Danas, 13.Jan.2024

Demokratija je mnogo više od jednog dana izbora i ubacivanja glasačkog listića u kutiju, ocenila je u današnjem autorskom tekstu za Politiko premijerka Srbije Ana Brnabić, dodavši da bi opozicija mogla da ima ključnu ulogu u ostvarivanju obimne agende koja očekuje novu Vladu Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.