Brnabić o Stefanoviću: Njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 16:50

Brnabić o Stefanoviću: Njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji

Premijerka Srbije, Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži "Iks" povodom novih izjava Borka Stefanovića.

"Borko Stefanović: 'Međunarodna istraga u Srbiji je već počela'. Aha....OK.... Dobro....

'Imati imaginarnog prijatelja, koji se ponekad naziva imaginarnim pratiocem, smatra se normalnim, pa čak i zdravim delom igre iz detinjstva... Nije retkost da deca stvaraju izmišljene prijatelje ili saputnike – nekoga sa kim mogu da razgovaraju, komuniciraju i igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se sa njima. Ovi kobajagi prijatelji mogu da ponesu oblik bilo čega: nevidljivog prijatelja, životinju, nešto izmišljeno, ili igračke ili punjene životinje... Ako vam dete priča o svom izmišljenom prijatelju, postavljajte pitanja. Možete saznati više o svom detetu, njihovim interesovanjima i o tome šta imaginarni prijatelj možda radi za njih.' (Materijal preuzet sa onlajn besplatne platforme za zakazivanje pregleda).

U slučaju Borislava koji je, kao odrastao čovek, ipak poželeo da promeni svoje ime u (mali) Borko, njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji. Tu je, svaki dan pored njega, i oni to zajedno rade. I tako....", napisala je premijerka na društvenoj mreži Iks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TU JE, SVAKI DAN PORED NJEGA, ZAJEDNO RADE" Brnabić odgovara Borku Stefanoviću: Njegov imaginarni prijatelj trenutno sprovodi međunarodnu istragu o izborima u Srbiji

Izvor: Blic, 29.Feb.2024

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas povodom izjave zamenika predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borka Stefanovića da je već počela međunarodna istraga o izborima u Srbiji, da takvu istragu možda sprovodi njegov imaginarni prijatelj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.