Brnabić: Moju ostavku imate na stolu

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 20:19

Brnabić: Moju ostavku imate na stolu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić govorila je o svojoj ostavci tokom večerašnjeg obraćanja.

"U svakom sam trenutku spremna da podnesem ostavku na mestu predsednika Vlade", rekla je ona.

Premijerka je naglasila da su izbori jedini izlaz, te da njenu ostavku građani imaju na stolu.

Ona je poručila da joj je bila najveća čast i zadovoljstvo da radi za svoju zemlju i poručila da se u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vlast dolazi samo izborima i nikako drugačije.

"Ja smatram, a razgovarala sam i sa predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem, smatram da je izlaz iz ove krize parlamentarni izbori do kraja godine. Ostavljam predsedniku Republike da na kraju krajeva donese takvu odluku, ali u tom smislu može da računa na moju ostavku, a onda dalje kako god bude bilo", dodala je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Moja ostavka je na stolu, izlazak iz krize su parlamentarni izbori

Izvor: Danas, 07.Jun.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić navela je da je njena ostavka na stolu, uz podsećanje od kada je u politici i na mestu predsednice Vlade.

Nastavak na Danas...

Skandal u Pragu – Biragi pogođen u glavu VIDEO

Izvor: B92, 07.Jun.2023

Fudbaler Fiorentine Kristijan Biragi pogođen je u glavi tvrdim predmetom od strane navijača Vest Hema...U 34. minutu utakmice finala Lige konferencija između Fiorentine i Vest Hema, desio se jedan incident koji su napravili navijači Vest Hema...Kada je Biragi krenuo da izvede korner, ka njemu je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.