Branka Stamenković na čelu DJB, Mihajlović razrešen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branka Stamenković na čelu DJB, Mihajlović razrešen

Glavni odbor "Dosta je bilo" razrešio je Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika DJB nakon što se više od 80 odsto članova tog odbora i 70 odsto članova Skupštine DJB pismeno izjasnilo za njegovo razrešenje, saopšteno je iz DJB.

U skladu sa Statutom DJB, izbori za novog predsednika biće održani u roku od 60 dana, a do izbora novog predsednika sva ovlašćenja predsednika preuzima i vodi zamenica predsednika Branka Stamenković.

U saopštenju se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je Mihajlović je napustio postojeći poslanički klub DJB i pristupio novom poslaničkom klubu "Politika mora biti drugačija", u kojem nisu članovi tog pokreta, čime je naneo ogromnu štetu DJB, koji je na taj način izgubio poslaničku grupu.

Mihajlović je ovakvim postupanjem doneo korist drugoj političkoj opciji, što po članu 18. Statuta automatski podrazumeva prestanak članstva i ujedno svih funkcija u DJB.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DJB smenio dosadašnjeg predsednika, Branka Stamenković na čelu Pokreta

Izvor: Blic, 08.Nov.2018

Glavni odbor Pokreta "Dosta je bilo" razrešio je Branislava Mihajlovića sa mesta predsednika DJB, nakon što se više od 80 odsto članova tog odbora i 70 odsto članova Skupštine DJB pismeno izjasnilo za njegovo razrešenje, saopšteno je iz Pokreta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.