DJB: Tužba protiv Mihajlovića zbog iznošenja neistina

Izvor: B92, 07.Nov.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB: Tužba protiv Mihajlovića zbog iznošenja neistina

Beograd -- Pokret Dosta je bilo najavio je da će članovi DJB podneti tužbu protiv aktuelnog predsednika pokreta Branislava Mihajlovića.

Njega su optužili da od trenutka pokretanja inicijative za njegovu smenu, "nanosi štetu organizaciji šireći apsolutne i potpune neistine u javnosti".

Navodeći i da je više od dve trećine članova Skupštine DJB pismeno podržalo inicijativu za smenu Mihajlovića zbog "kršenja Statuta, prekoračenja ovlašćenja i narušavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugleda stranke", DJB je najavio da će Glavni odbor razmotriti to pitanje "u naredna 24 časa" a ne kako je ranije najavljeno, na Skupštini pokreta u Nišu, 17. novembra.

"Ko god je pomislio da će preletanje narodnih poslanika dovesti do kraha Dosta je bilo, dobija jasan odgovor Skupštine i članova DJB. Dosta je bilo, kao retka autentična politička organizacija koja deluje u interesu građana, ostaje posvećen svojoj izvornoj ideji borbe protiv partokratije koja uništava državu i obesmišljava demokratske političke procese", stoji u saopštenju.

Poslanici Jasmina Nikolić, Dušan Pavlović, Ana Stevanović, Ratko Jankov i Branislav Mihajlović koji su napustili DJB, u ponedeljak su osnovali poslanički klub "Politika mora biti drugačija".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Članovi Dosta je bilo najavili tužbu protiv predsednika pokreta

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2018

Pokret Dosta je bilo najavio je da će njegovi članovi podneti tužbu protiv aktuelnog predsednika pokreta Branislava Mihajlovića...Optužili su ga da od trenutka pokretanja inicijative za njegovu smenu "nanosi štetu organizaciji šireći neistine u javnosti"...Navodeći i da je više od dve trećine...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.