Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2021, 16:57

Bilčik: Primena dogovora u međustranačkom dijalogu ključna – svi na izbore

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, povodom objavljivanja izveštaja Evropske komisije o napretku zemalja Zapadnog Balkana podsetio je da Srbija ulazi u "super-izbornu godinu", te će zbog toga biti "veoma važno za zemlju da osigura da će dolazeći meseci biti posvećeni otvaranju političkog prostora za slobodne, konkurentne i fer izbore. "To, sa jedne strane, znači da je primena dogovora unutar međustranačkog dijaloga ključna, a, sa druge strane, da sve političke snage učestvuju na izborima", saopštio je Bilčik.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bilčik: Priština posebno da se angažuje na dogovoru sa Beogradom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2021

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimir Bilčik, pozvao je Beograd i "posebno Prištinu" da se angažuju na postizanju konačnog dogovora o normalizaciji odnosa...Bilčik je u govoru pred Spoljnopolitičkim odborom Evropskog parlamenta ocenio da nedavne tenzije između Beograda i Prištine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.