Biće oštre i prljave izborne kampanje

Izvor: TvojPortal.com, 12.Avg.2011, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Biće oštre i prljave izborne kampanje''

/vesti online/ Ministar rada i socijalne politike i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da je već sada očigledno da će predstojeća izborna kampanja biti oštra i vrlo prljava i da će se u velikoj meri voditi i među strankama koje sada čine vladajuću koaliciju.

Najviše bih da samostalno izađemo na izbore: >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Rasim Ljajić

''Strahujem da će partije na vlasti najveći deo energije trošiti na međusobna sukobljavanja, umesto da je usmere prema opoziciji'', rekao je Lajić za "Večernje novosti", ističući da je reakcije na njegov predlog da stranke vlasti naprave dogovor o međusobnom nenapadanju u kampanji i da na izbore idu u tri kolone, bile kao da je "udario u osinje gnezdo".
"A tri kolone su već faktičko stanje u vladajućoj koaliciji. Očigledno je da će SPS ići sa svojom listom, URS sa svojom, a da će DS takođe okupiti deo stranaka. Mislim da su kritike koje su usledile imale za cilj da diskredituju mene lično, a ne samu ideju. To je još jedan znak da je već počela bitka za glasove, što neće doneti ništa dobro nijednoj od stranaka, ni koaliciji kao celini", naveo je lider SDPS.Ostatak teksta pročitajte na linku

politikaSrbijarasim ljajicizborne kampanjeostroprljavo

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.