Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 19:49

Bečić na protestu u Podgorici: Nismo se okupili zbog fotelja, već izborne volje

Zbog, kako Demokrate tvrde, kršenja izborne volje građana i smene Alekse Bečića sa funkcije predsednika crnogorskog parlamenta, u Podgorici se održava protest.
Okupljanje građana počelo je kod Hrama Hristovog Vaskrsenja.
Protestu prisustvuju funkcioneri Demokratske Crne Gore, te lider Prave Crne Gore Marko Milačić. 
Aleksa Bečić je u obraćanju okupljenima poručio da se niko nije okupio zbog fotelja nego da bi branio izbornu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << volju građana, prenose Vijesti.
"Ovih dana ujedinila se Crna Gora koja ne trpi nepravdu, izdaju, obmanu, prevaru", istakao je Bečić.
Kako navodi RTCG, građani, između ostalih, nose transparente na kojima piše "Nije još gotovo" i "Nema tih para da prođe prevara".
Prošlog petka poslanici u Skupštini Crne Gore su, na predlog koalicije "Crno na bijelo" i opozicije, izglasali nepoverenje Vladi premijera Zdravka Krivokapića, dok su u ponedeljak smenili i predsednika parlamenta Aleksu Bečića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Podgorici održan protest građana

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2022

U Podgorici je večeras održan protest građana predvođenih Demokratskom Crnom Gorom, nakon što je u ponedeljak sa mesta predsednika parlamenta smenjen njihov lider Aleksa Bečić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bečić sa protesta u Podgorici: Narode Crne Gore, spremaj se za izbore

Izvor: RTS, 09.Feb.2022

Zbog, kako Demokrate tvrde, kršenja izborne volje građana i smene Alekse Bečića sa funkcije predsednika crnogorskog parlamenta, u Podgorici je održana protestna šetnja. Novo okupljanje zakazano je za sledeću sredu. . Građani su se okupili kod Hrama Hristovog Vaskrsenja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.