Bandalovski u Engleskoj

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandalovski u Engleskoj

Na probi doduše

Ulaznica za Premijer ligu. Makar u teoriji. Ivan Bandalovski je dobio šansu da se na probi izbori za ugovor u Boltonu!

Nekada redovan učesnik Premijer lige trenutno je trećeligaš. Mada se uprkos lošem nizu i samo dva osvojena boda u poslednja četiri kola dobro drži na tabeli Lige 1. Trenutno je treći na tabeli što znači da je na veoma dobrom putu da se domogne makar baraža za promociju u Čempionšip. A odatle se već može i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do elite.

Međutim, prvi cilj bivšeg defanzivca Partizana jeste da se izbori za trajni ugovor u Boltonu. Šanse nisu male. Jer trener Fil Parkinson zbog povreda ne može da računa ni na Laurija Vilsona ni na Luisa Bakstona, standardne desne bekove Boltona.

Dakle, uspe li da zadovolji Parkinsonove prohteve, 30-godišnji Bandalovski ide direktno u prvi tim. Slobodan je igrač i njega se ne tiče to što je prelazni rok završen.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Izbori,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bugarin pred novim izazovom - Od Partizana do posrnulog engleskog kluba! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017

Bivši fudbaler Partizana nalazi se na probi u slavnom engleskom klubu...Nekada standarni premijerligaš, a danas član Lige 1 - Bolton, mogao bi u svoje redove da dovede Ivana Bandalovskog...Kako su preneli engleski mediji, bugarski internacionalac se nalazi na probi u Boltonu i pokušaće da zaradi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.