Balša Božović: Fer izbori ili revolucija

Izvor: Beta, 10.Maj.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balša Božović: Fer izbori ili revolucija

Narodni poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je da za radikalnu transformaciju stanja u društvu i državi postoje samo dva rešenja - fer izbori ili revolucija.On je za televiziju Naša rekao da je odgovorna opozicija uvek sklona mirnim i demokratskim rešenjima, kakvi su izbori, prenosi se u saopštenju DS-a."Ako se vlast opredeli za odbranu stečenih privilegija, materijalnih i drugih beneficija, uprkos potrebi za demokratskim promenama, onda mi preuzimamo odgovornost za produbljivanje konflikta i nesnošljivu podeljenost", rekao je Božović.On je rekao da veruje da medjunarodna zajednica uvidja opravdanost zahteva opozicije za održavanje izbora u fer i demokratskim uslovima."Pošteni izbori nas vode u razrešenje situacije, koja predugo traje", dodao je Božović.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

STAV FUNKCIONERA DS: Balša pominje i revoluciju

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2019

Za radikalnu transformaciju stanja u društvu i državi postoje samo dva rešenja - fer izbori ili revolucija, rekao je Balša Božović ZA radikalnu transformaciju stanja u društvu i državi postoje samo dva rešenja - fer izbori ili revolucija! - ovo je narodni poslanik Demokratske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.