STAV FUNKCIONERA DS: Balša pominje i revoluciju

S. J. M.

10. 05. 2019. u 21:54

Za radikalnu transformaciju stanja u društvu i državi postoje samo dva rešenja - fer izbori ili revolucija, rekao je Balša Božović

СТАВ ФУНКЦИОНЕРА ДС: Балша помиње и револуцију

Balša Božović

ZA radikalnu transformaciju stanja u društvu i državi postoje samo dva rešenja - fer izbori ili revolucija! - ovo je narodni poslanik Demokratske stranke Balša Božović izjavio prilikom gostovanja na TV Naša. On je rekao da je odgovorna opozicija uvek sklona mirnim i demokratskim rešenjima kakvi su izbori, ali da je na vlasti odgovornost za ukupan pravac.

Na ove Božovićeve reči reagovao je potpredsednik SNS Milenko Jovanov, navodeći da su u Srbiji uvek fer izbori:

- To što oni na njima ne mogu da pobede je odluka naroda. Niko ne može da napravi uslove koji bi garantovali pobedu opozicije, kao što oni traže. To nije do izbornih uslova, već do naroda. A što se revolucije tiče, slatko sam se nasmejao da sa tom rečju u istoj rečenici stoji i Balša Božović. Tatin sin, kojem je najveća muka da li će da obuče odelo od 1.000 ili 1.500 evra, bi da diže revoluciju, da bi nosio odelo od 5.000 evra. To je smehotresno.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Dissident

10.05.2019. 22:19

Ma kakva rezolucija ,izaberire Seselja za predsednika ,da se kao zemlja pohvalu da je predsednik lice osudjeno za ratne zlicine. # ova zemlja je pukla I tu nema spasa

Bonaparta

10.05.2019. 22:35

Balša i revolucija smešno da smešnije ne može biti. Trupne ovca nogom on pobegne. Balša idi bolje okopavaj neku bastu da ima neke vajde od tebe.

Слободна Србија

10.05.2019. 23:09

Можда би било ипак лепше, да вас коначно све скупа спакујемо и вратимо у родну Милогорију, НДХ2, Северну шиптародонију, бАлијину филџан џамахирију...и да спроведемо све оно, што сте радили са србима у вашим матичним "државама"? Па да коначно имамо своју државу, слободну и пре свега нашу.

Dragan

10.05.2019. 23:26

Idi budalo kod Mila pa diži revoluciju. Mi koji nemamo rezervne države nećemo revolucije i nerede u Srbiji. A kome se ne svidja ovde , nazad na početne položaje.

Lemi

11.05.2019. 00:05

Irena Vujovic: Dakle ja se ne bih slozila ni sa vama da su ekstremisticke grupe jer je sve proslo bez i jednog incidenta. Vojislav Seselj: Ekstremista je Balsa Bozovic. Nema mozga u glavi a nasrce.

KIrliv22

11.05.2019. 00:16

Ko je gospodin?Bravo za plan ....ljudi da se pokrve izmedju sebe a on ce sa televizije da navija eeee politicari...