Bakić preti: Ne možemo pobediti Vučića na izborima, zato ćemo ih juriti po ulicama VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 21:39

Bakić preti: "Ne možemo pobediti Vučića na izborima, zato ćemo ih juriti po ulicama" VIDEO

Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Jovo Bakić rekao je večeras da opozicija ne može da pobedi Vučića na izborima, i zato "će ih juriti po ulicama".

Bakić, koji je učestvovao na političkom protestu koji se odvijao pod parolom "borbe protiv nasilja", izneo je niz pretnji.

"Oni ne mogu da izgube na izborima, zato će morati da se jure >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po ulicama. Plivaće i po Savi i Dunavu, neko će prsno, neko leđno, kako ko zna. Moraće da beže", rekao je Bakić u emisiji "Utisak nedelje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"PLIVAĆE PO SAVI I DUNAVU" Opozicija priznala da ne može da pobedi Vučića, pa iznela sramne pretnje: "Jurićemo ih po ulicama" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

Opozicija iznela niz sramnih pretnji u emisiji "Utisak nedelje"...Organizator političkih protesta Jovo Bakić rekao je večeras u emisiji "Utisak nedelje" da opozicija ne može da pobedi Vučića na izborima, i zato "će ih juriti po ulicama"...Bakić, koji je jedan od organizatora političkog protesta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.