PLIVAĆE PO SAVI I DUNAVU Opozicija priznala da ne može da pobedi Vučića, pa iznela sramne pretnje: Jurićemo ih po ulicama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 22:46

"PLIVAĆE PO SAVI I DUNAVU" Opozicija priznala da ne može da pobedi Vučića, pa iznela sramne pretnje: "Jurićemo ih po ulicama" (VIDEO)

Opozicija iznela niz sramnih pretnji u emisiji "Utisak nedelje".

Organizator političkih protesta Jovo Bakić rekao je večeras u emisiji "Utisak nedelje" da opozicija ne može da pobedi Vučića na izborima, i zato "će ih juriti po ulicama".

Bakić, koji je jedan od organizatora političkog protesta koji se odvijao pod parolom "borbe protiv nasilja", potom je izneo niz pretnji.

- Oni ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da izgube na izborima, zato će morati da se jure po ulicama. Plivaće i po Savi i Dunavu, neko će prsno, neko leđno, kako ko zna. Moraće da beže - rekao je Bakić.

NE MOŽEMO POBEDITI VUČIĆA NA IZBORIMA, ZATO ĆEMO IH JURITI PO ULICAMA!

Jovo Bakić - učesnik protesta protiv nasilja:

"Oni ne mogu da izgube na izborima, zato će morati da se jure po ulicama! Plivaće i po Savi i Dunavu, neko će prsno, neko leđno, kako ko zna! Moraće da beže!" pic.twitter.com/eZzwOoNRtQ

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

Opozicioni političar Bojan Pajtić složivši se sa konstatacijom Bakića da opozicija ne može da pobedi na izborima, pretio političkim protivnicima lustracijom i krivičnim gonjenjem.

- Sad imamo istorijsko iskustvo, lustriraćemo ih i krivično goniti. Sa time se složila i levica i desnica - rekao je on.

NE MOGU DA POBEDE NA IZBORIMA PA PRETE: LUSTRIRAĆEMO IH!

Bojan Pajtić: Sad imamo istorijsko iskustvo, lustriraćemo ih i krivično goniti! Sa time se složila i levica i desnica!

Jovo Bakić: 100-200 njih treba lustrirati! TREBA IM ZABRANITI POLITIČKO DELOVANJE I DA BUDU U ZATVORU! pic.twitter.com/aGix4nLAvI

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

Sa tim se složio i Jovo Bakić, koji je rekao da 100-200 ljudi mora biti lustrirano.

- Treba im zabraniti političko delovanje i da budu u zatvoru - rekao je Bakić, koji je večeras ponovo pretio jurenjem po ulicama Beograda i davljenjem u Savi političkih protivnika.

Pajtić je zapretio i da predsednik Aleksandar Vučić više neće moći da se bavi politikom.

- Za mene će biti neprijatelj onaj ko iz naših redova omogući njima da pacovskim kanalima pobegnu u neku Argentinu! Šta treba, da dozvolimo Vučiću i Brnabićki da se bave politikom kad padnu sa vlasti - rekao je Pajtić.

PAJTIĆ PRETI: VUČIĆ VIŠE NEĆE MOĆI DA SE BAVI POLITIKOM!

Bojan Pajtić:

"Za mene će biti neprijatelj onaj ko iz naših redova omogući njima da pacovskim kanalima pobegnu u neku Argentinu! ŠTA TREBA, DA DOZVOLIMO VUČIĆU I BRNABIĆKI DA SE BAVE POLITIKOM KAD PADNU SA VLASTI?!" pic.twitter.com/1KJv5rZy1w

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.