Izvor: Blic, 11.Avg.2020, 22:47

Bajden izabrao Kamalu Heris za potpredsednicu

Predsednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u SAD-u Džo Bajden odabrao je senatorku Kamelu Heris za svoju potpredsedničku kandidatkinju, piše "Njujork Tajms".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden odabrao Kamalu Heris za potpredsjednika

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020

VAŠINGTON - Mogući kandidat Demokratske stranke za predsjednika SAD na izborima u novembru Džozef Bajden odabrao je senatora iz Kalifornije Kamalu Heris za potpredsjednika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bajden izabrao senatorku Heris za potpredsedničkog kandidata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020

Predsednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, Džo Bajden, izabrao je senatorku Kamalu Heris za svoju kandidatkinju za potpredsednicu...Tu odluku bivši potpredsednik SAD potvrdio je na Tviteru..."Imam veliku čast da saopštim da sam odabrao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.