BAJDENU SE CRNO PIŠE: Tramp vodi u svim anketama! Da se danas održe izbori, pobedio bi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 09:16

BAJDENU SE CRNO PIŠE: Tramp vodi u svim anketama! Da se danas održe izbori, pobedio bi (VIDEO)

Loše vesti za aktuelnog šefa Bele kuće

Rezultati nove nacionalne ankete su razočaravajući za Bajdena.

Oni su pokazali da je njegov rival Donald Tramp dodatno povećao svoju prednost u izbornoj trci.

On je imao pet procenata više u hipotetičkoj utakmici na opštim izborima. Bajden dvocifreno zaostaje po pitanjima koja su najvažnija biračima. Tramp je po pitanju ekonomije ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za više od 20 procenata. Isto važi i za borbu protiv nasilja.

Šef Bele kuće se "udvara" latino glasačima, kritičkom glasačkom bloku u kojem anketa pokazuje da su Bajden i Tramp izjednačeni. Bajden takođe zaostaje za Trampom za više od 30 procenata po pitanju imigracije i bezbednosti granice, dok se Senat priprema da usvoji novi dvopartijski zakon o imigraciji koji će verovatno okončati kontroverznu politiku poznatu kao „uhvati i pusti“.

Ukoliko bi se danas održali izbori, Tramp bi dobio 47 odsto glasova, a Bajden 42 odsto, pokazuje anketa koju je sproveo En-Bi-Si.

Izvor: Srbija Danas/Večernje novosti/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BAJDENU SE LOŠE PIŠE Najnovije ankete pokazuju: Da se danas održavaju izbori u SAD, TRAMP BI UBEDLJIVO POBEDIO

Izvor: Blic, 06.Feb.2024

Rezultati nove nacionalne ankete su razočaravajući za aktuelnog predsednika SAD Džoa Bajdena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.