Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2023, 06:48

Avdulah Hoti nabrojao "zla" Kurtijeve vlade; Krasnići: Izlaz vanredni izbori

Bivši premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti nabrojao je "zla" koja je, prema njegovim rečima, aktuelna vlada Aljbina Kurtija donela Kosovu i Metohiji, dok je predsednik Demokratske partije Kosova (DPK) Memli Krasnići rekao da jedini izlaz iz trenutne situacije vidi u vanrednim izborima. Hoti kaže da situacija u opštinama na severu nikada nije bila gora nego danas.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Ne možemo imati izbore na severu pre deeskalacije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jul.2023

Premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti je ocenio da izbori u četiri opštine na severu Kosova ne mogu da se održe bez smirivanja situacije, te dodao da se radi na njihovoj organizaciji. "Ne verujem da neko očekuje da će bez potpune deeskalacije doći do izbora na severu, ali naravno nastavljamo sa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.