Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2023, 09:16

Andrić Rakić: Albanci bi i pre 28. maja mogli da uđu u srpske institucije

Programska menadžerka nevladine organizacije Nove društvene inicijative iz Severne Mitrovice Milica Andrić Rakić ocenila je da bi Albanci koji su osvojili najviše glasova na nedavnim izborima na severu Kosova mogli da uđu u srpske institucije i pre 28. maja, što je krajnji rok.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

„Pokušaj ulaska u srpske institucije najkasnije do 28. maja“: Sagovornici Danasa o mogućem razvoju događaja na severu Kosova

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Albanci mogu sutra da pokušaju da uđu u opštine na severu Kosova, narod to neće dozvoliti, a ako i jedan metak bude ispaljen, niko ne može da kaže da li će da se iskontroliše, zato međunarodna zajednica mora da reaguje, kažu sagovornici Danasa opisujući mogući razvoj događaja na severu Kosova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.