Ambasadorka SAD ponovo pozvala građane BiH da glasaju

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasadorka SAD ponovo pozvala građane BiH da glasaju

Ambasadorka SAD u Sarajevu Morin Kormak ponovo je pozvala građane BiH da izađu na izbore I glasaju.

"Izađite i glasajte i dajte podršku onim koji su fokusirani na rešavanje problema kako bi zemlju gurali napred. Mi smo zasita pomogli u tome da bi izbori bili fer. Ambasada SAD je poslala puno posmatračkih timova na biračka mesta širom zemlj", rekla je Kormak na konferenciji za novinare u Sarajevu.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dodala da Ambasada SAD duboko posvećena izbornom procesu u BiH.

"Građani BiH jasno su pokazali da su za EU intergracije. I EU i SAD su radile na tome u periodu pre izbora da se stranke sastanu da bi se došlo do rešenja, zato je jako važno da se rezultait što brže i ekspeditivno u skladu sa sudskim presudama", navela je Kormakova.

Ona je, kako prenosi sarajevski portal Klix.ba, rekla da raspolaže raznim informacijama sa terena.

"Važno je da građani ukoliko uoče problem to pošalju insitucijama BiH, koji treba da se bave time. Izađite na izbore, ostalo je još nekoliko sati", poručila je američka ambasadorka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasadorka Kormik pozvala birače u BiH na glasanje

Izvor: Danas, 07.Okt.2018

Američka ambasadorka u Bosni i Hercegovini (BIH) Morin Kormak pozvala je danas građane izađu na biračka mesta i glasaju. Članak Ambasadorka Kormik pozvala birače u BiH na glasanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.