APOKALIPSA U IZRAELU: Hamasove rakete padaju po predgrađu Tel Aviva! Na ulici pustoš, spaljena vozila, mrtvi i ranjeni!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2021, 21:53

APOKALIPSA U IZRAELU: Hamasove rakete padaju po predgrađu Tel Aviva! Na ulici pustoš, spaljena vozila, mrtvi i ranjeni!

Palestinska organizacija Hamas večeras je ispunila svoju pretnju da će napasti najveći grad u Izraelu Tel Aviv, koji je večeras zasut sa stotinama raketa. Napad je bio toliko žestok da protivraketna odbana "Gvozdena kupola" nije mogla da se izbori sa raketama koje su padale po stambenim naseljima u okolini i po samom grad. Uzbuna za raketni napad data je za sve gradove na zapadu Izraela, kao i u centralnom delu zemlje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIV SNIMAK IZ TEL AVIVA: LJudi snimali napad na metropolu, rakete padale na ljude u kafićima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021

Palestinska organizacija Hamas večeras je ispunila svoju pretnju da će napasti najveći grad u Izraelu Tel Aviv, koji je večeras zasut sa stotinama raketa..Društvenim mrežama šire se snimci iz grada koji je u pojedinim delovima potpuno ruiniran, ali i oni zabeleženi u toku samog napada...Na jednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.