Izvor: Pančevac-online.com, 07.Maj.2023, 09:40

ALEKSANDAR VUČIĆ ĆE DANAS OTKRITI VELIKE POLITIČKE ODLUKE! Moguće raspuštanje kabineta Ane Brnabić, kao i opšti izbori!

Juče je održana sednica proširenog sastava Izvršnog odbora Srpske napredne stranke na kojoj je posle duže vremena učestvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na toj sednici, kako saznajemo, šef države je govorio o poslednjim tragičnim događajima i pripremama za Skupštinu SNS 27. maja, ali i po prvi put pripremao stranku za opoziciono delovanje. Kao nikada […] The post ALEKSANDAR VUČIĆ ĆE DANAS OTKRITI VELIKE POLITIČKE ODLUKE! Moguće raspuštanje kabineta Ane Brnabić, kao i opšti izbori! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vučić pričom o odlasku SNS u opoziciju skrenuo pažnju s tragedije na sebe, ali mu malo ko veruje

Izvor: Danas, 07.Maj.2023

Nakon što su u subotu tabloidi preneli vest da je navodno predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio kolegama iz stranke da se spreme za opoziciono delovanje i da će biti izbora zbog ostavke vlade ili predsednika države, malo je onih koji su javno bili spremni da komentarišu ova saznanja. Nezvanično,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.