ALBANCI ĆE GLASATI U KONTEJNERIMA?! Šokantan plan Kurtijevog režima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 22:09

ALBANCI ĆE GLASATI U KONTEJNERIMA?! Šokantan plan Kurtijevog režima

Na severu Kosova i Metohije će se na Kurtijevim lokalnim izborima 23.aprila glasati na alternativnim biračkim mestima, koji će biti postavljeni u albanskim naseljima.

Kako prenosi Kljan Kosova, biće postavljeni kontejneri kao glasačka mesta u četiri opštine na severu Kosova.

Centralna izborna komisija je odredila 19 biračkih mesta, od kojih je većina alternativna.

Osim u Jarinju, kontejneri će biti postavljeni na ulazu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leposavić, u Košutovu i na izlazu iz Sočanice.

U Zubinom Potoku će alternativno glasačko mesto biti u Jasenoviku, u blizini prelaza Brnjak, i na izlazu iz grada u pravcu Mitrovice.

CIK je doneo odluku da u Zvečanu glasačko mesto bude kod bazena, zatim na ulazu u Banjsku i pored magistralnog puta za Mitrovicu, kod puta koji vodi za Žaže.

Glasačka mesta za Severnu Mitrovicu biće postavljena u Bošnjačkoj mahali, kod "Tri solitera" i autobuske stanice.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.