Izvor: Blic, 06.Dec.2022, 00:37

ZEMAN POČETKOM 2023. DOLAZI U SRBIJU Dačić ugostio zamenika ministra inostranih poslova Češke

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spolnih poslova Ivica Dačić primio je danas zamenika ministra inostranih poslova Češke Republike Martina Dvoržaka, a u srdačnom i otvorenom razgovoru obostrano je ocenjeno da su bilateralni odnosi Srbije i Češke vrlo dobri i izražena je spremnost za njihovo dale jačanje u svim oblastima od zajedničkog interesa.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Energetska nezavisnost Srbije zavisi od diverzifikacije izvora energenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović rekla je danas da je cilj vlade da energetski sektor napravi nezavisnim, što će najbolje biti urađeno kroz diverzifikaciju izvora energenata...To nije lako, jer nas čekaju brojni izazovi u vreme kada SAD ulaze u recesiju, a mi pokušavamo da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.