Vuk Jeremić nije odoleo Ceci

Izvor: Poznati.info, 04.Okt.2010, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić nije odoleo Ceci


Ministar Vuk Jeremić nije mogao da se suzdrži, a da ne pogleda u Cecicnu pozadinu, dok je ona zajedno sa Miloradom Dodikom pozdravljala publiku.
Pre nego što je stupila na binu, Ceca se izljubila sa Ministrom inostranih poslova Vukom Jeremićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koji nije prvi Cecin fan među političarima. Sa Cecom se svi trude da budu u što boljim odnosima, pa tako su sa Cecom sarađivali i Tomislav Nikolić, Vojislav Koštunica, Dragan Marković Palma, Ivica Dačić i Velja Ilić koji je sa njom čak i pevao u duetu.
Ostaje da vidimo na koji način će reagovati supruga Ministra koji je uhvaćen kako odmerava Cecu.

Foto: Alo
Slične, interesantne teme: Top 5 najvećih gafova televizijskih voditelja Ceca bez dlake na jeziku na TV Atlas Voodoo Popeye Vudu Popaj Biografija
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Vojislav Koštunica

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.