Vučić razgovarao sa Dačićem o budućoj saradnji

Izvor: RTS, 19.Jan.2020, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa Dačićem o budućoj saradnji

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić razgovarao je u sedištu SNS-a sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem o dosadašnjim rezultatima rada kao i o oblicima saradnje u budućnosti, saopštio je SNS.
Konstatovano je da su SNS i SPS bile ključni nosilac ozbiljnih i teških reformi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u zemlji, koje su doprinele fiskalnoj stabilizaciji Srbije i njenom snažnom ekonomskom jačanju, navedeno je u saopštenju.

Istaknuto je da su "zajedničkim snagama ove dve partije uspele da odbrane vitalne državne i nacionalne interese, posebno kada su u pitanju Kosovo i Metohija i opstanak našeg naroda u južnoj srpskoj pokrajini".
Vučić i Dačić će nastaviti konsultacije unutar svojih političkih partija o modalitetima izlaska na predstojeće izbore, i o tome obavestiti javnost pre kraja februara, zaključeno je u saopštenju SNS-a.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Vučić razgovarao sa Dačićem, o izborima nastavak konsultacija

Izvor: Beta, 19.Jan.2020

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić razgovarao je danas u sedištu te stranke sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem o dosadašnjim rezultatima rada kao i o oblicima saradnje u budućnosti, saopštio je SNS.Konstatovano je da su Srpska napredna stranka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.