Vučić počeo konsultacije o Vladi razgovorom sa SPS-om

Izvor: Vostok.rs, 07.Jun.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić počeo konsultacije o Vladi razgovorom sa SPS-om

Kandidat za predsednika Vlade Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas u 14 sati konsultacije o novoj Vladi razgovorom sa predstavnicima koalicije SPS-JS.

Vučić i njegov saradnik Ivica Kojić u Domu Narodne skupštine razgovaraju sa liderom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem i predsednikom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem.

Posle konsultacija sa predstavnicima SPS-JS, Vučić će razgovarati sa radikalima, koje će predstavljati lider Vojislav Šešelj.

Za 16 sati zakazan je razgovor sa predstavnicima Pokreta „Dosta je bilo“, zatim koalicije LDP-SDS-LSV, a potom i sa predstavnicima Pokreta Dveri.

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Vojislav Šešelj

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Šešelj počeli razgovore u parlamentu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2016

Kandidat za predsednika vlade i lider napredanjaka Aleksandar Vučić počeo je danas u 15 sati konsultacije o vladi sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem...Vučić i Šešelj sami razgovaraju u sali u Domu Narodne skupštine...To je, kako je ranije rekao Šešelj, njihov prvi susret posle osam godina...Dačić:...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.