Izvor: Pančevac-online.com, 04.Dec.2022, 17:24

VUČIĆ ODLUKU O PRISUSTVU NA SAMITU U TIRANI DONOSI POSLE SUSRETA SA LAJČAKOM Dačić: Kurti je pod noge bacio EU i Briselski sporazum

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić odluku o tome da li će učestvovati na samitu u Tirani doneti posle sutrašnjeg sastanka sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. . Dačić je, posle sastanka sa Iranskim kolegom Hoseinom Amir Abdolahijanom u Ministarstvu spoljnih poslova, […] The post VUČIĆ ODLUKU O PRISUSTVU NA SAMITU U TIRANI DONOSI POSLE SUSRETA SA LAJČAKOM Dačić: Kurti je pod noge bacio EU i Briselski sporazum appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Srbija je zahvalna Iranu zbog stava o KiM; Abdolahijan: Nadamo se da će Vučić posetiti Teheran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2022

Ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su bilateralni odnosi Srbije i Irana na visokom nivou, istakavši da je Srbija zahvalna Iranu što nije priznao samoproglašenu nezavisnost Kosova, kao i na principijelnom stavu u odbrani teritorijalnog integriteta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas sastanak Vučića i Lajčaka: Ko pakuje kofere za Tiranu i šta će biti sa nastavkom dijaloga?

Izvor: Danas, 05.Dec.2022, 08:14

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaje se danas sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine. Posle sastanka se očekuje da saopšti ko će Srbiju predstavljati na samitu EU-Zapadni Balkan koji počinje u utorak u Tirani.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.