Unuk Slobodana Miloševića ulazi u politiku na velika vrata: Postaje član Glavnog odbora SPS-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 21:59

Unuk Slobodana Miloševića ulazi u politiku na velika vrata: Postaje član Glavnog odbora SPS-a

Dačić je naveo da će na sednici Glavnog odbora biti istaknuta važnost programa socijalističkih partija

Socijalistička partija Srbije danas je svečanom sednicom Glavnog odbora u Beogradu obeležila 33 godina postojanja, a lider stranke Ivica Dačić rekao je da je ponosan na sve dobro što su uradili u prethodnim decenijama.

On je rekao da je ponosan i na saradnju sa koalicijom SNS i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodao da stranka čiji je lider u potpunosti podržava državno rukovodstvo kada je reč o borbi za zaštitu nacionalnih i državnih interesa.

- Pružamo podršku u svakom segmentu - od KiM, pa do položaja srpskog naroda u BiH, Crnoj Gori, zatim pritisaka koji se vrše na našu zemlju, kao i u nastojanjima da se stvore što bolji ekonomski i socijalni uslovi za život ljudi... Za stvaranje jednog fronta koji bi se zalagao za tako nešto - zaštita nacionalnih i državnih interesa i socijalnu pravdu. U tom smislu ćemo nastaviti našu saradnju u narednom periodu - rekao je Dačić novinarima uoči sednice.

, kao i socijaldemokratskih partija u svetu, ali i da će se govoriti o predstojećim političkim obavezama, odnosno redovnim lokalnim i pokrajinskim izborima koji treba da budu održani na proleće iduće godine.

- Da li će i kada će biti parlamentarnih izbora o tome će se odlučiti u narednom periodu - napomenuo je Dačić.

On je rekao i da će na današnjoj sednici predložiti da za člana Glavnog odbora SPS bude izabran Marko Milošević, unuk prvog predsednika SPS Slobodana Miloševića, koji je, kako je rekao Dačić, izrazio želju da se učlani u SPS i aktivira politički.

Marko Milošević je rekao da će dati sve od sebe da doprinese radu partiji, kao i društvu.

- Ovo je oduvek bila moja želja. Za mene je ova ideja večna i drago mi je što postoji u ovakvom kontinuitetu - rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.