UVEK JE LEPO U LEPOM DRUŠTVU: Dačić se susreo sa Zaharovom u Njujorku (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVEK JE LEPO U LEPOM DRUŠTVU: Dačić se susreo sa Zaharovom u Njujorku (FOTO)

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Nakon što je imao susret sa Ivankom Tramp, posle kojeg je ćerka američkog predsednika odmah pristala da poseti Srbiju, sa Amal Kluni sa kojom je učestvovao na skupu gde je istaknut značaj slobode medija, Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se i sa portaparolkom Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marijom Zaharovom.Pročitajte još - Zaharova u jeleku: Dačiću, kad si uspeo da mi uzmeš meru?; Dačić: Naši preci su znali gde da ne prišivaju dugmad Susret je protekao u opuštenoj atmosferi, a na društvenoj mreži Tviter objavljene su fotografije ovog sastanka uz komentar: "Uvek je lepo u lepom društvu!
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Nju Jork

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAČIĆ PONOVO USLIKAN SA ZANOSNOM LEPOTICOM: Posle Trampove ćerke na red došla OPASNA PUTINOVA RATNICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019

Susret na Generalnom zasedanju skupštine UN...Ministar spoljnjih poslova Srbije Ivica Dačić prilikom svog boravka na 74. zasedanju Generalne skupštine UN susreo se sa velikim brojem ličnosti...Posebno su bili zapaženi Dačićevi susreti sa svetskim lepoticama. Odjeknula su dva susreta sa ćerkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.