U Novom Pazaru uručeni ključevi za stanove za 20 izbegličkih porodica

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 13:45

U Novom Pazaru uručeni ključevi za stanove za 20 izbegličkih porodica

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je u Novom Pazaru svečanoj dodeli ključeva 20 stanova sagrađenih za izbegličke porodice iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.
Stanovi u Novom Pazaru izgrađeni su u okviru Potprojekta 5 Regionalnog stambenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << programa.

Ministar Ivica Dačić je izrazio zadovoljstvo što je danas u Novom Pazaru 20 porodica sa prostora bivše Jugoslavije dobilo ključeve stanova i poželeo im puno sreće i lepih trenutaka u njihovim novim domovima.
"Stanovi koje ćemo danas dodeliti deo su jednog velikog i humanog projekta. Regionalni stambeni program je nastao u dobroj veri da pravde ipak ima i da najugroženije izbegličke porodice moraju biti trajno stambeno zbrinute", rekao je Dačić.
Ministar Dačić, predsednik Komisije za koordinaciju procesa stalne integracije izbeglica Vlade Srbije, istakao je da je do sada je širom Srbije useljeno i trajno zbrinuto više od 4.500 porodica, od planiranih 7.537, upravo zahvaljujući angažmanu i predanom radu svih aktera koji učestvuju u realizaciji Regionalnog stambenog programa.
"Vlada Srbije vredno radi na boljem položaju svih naših građana, bez obzira na njihovu nacionalnu ili konfesionalnu pripadnost. Snažno stojimo iza ideje jednakosti i slobode, mareći za svaku pojedinačnu sudbinu podjednako. Svaki život - nama je važan. Tako će ostati i ubuduće", zaključio je Dačić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Položen kamen temeljac za izgradnju deset stanova za izbegličke porodice u Kraljevu

Izvor: RTS, 08.Jun.2020

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić položio je kamen temeljac za izgradnju zgrade od deset stanova za izbegle porodice u Kraljevu, u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji u okviru Potprojekta 9. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.