Izvor: Blic, 28.Dec.2023, 12:18

"U FEBRUARU KONCENTRACIJA PRITISAKA NA NAS" Dačić o Kosovu i Kurtiju: Pokušavaće da dođe do nove eskalacije

Aljbin Kurti će pokušavati da dođe do nekih novih incidenata, do eskalacije, a potom i do pokušaja da se dođe do deeskalacije, Tako se vrtimo u krug a oni non-stop optužuju Beograd za opstrukciju. Mislim da svima treba da bude jasno da je Beograd taj koji je konstruktivni faktor u svemu ovome, kaže prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"POKUŠAVA DA IZAZOVE NOVE INCIDENTE" Beograd upozorio na pakleni plan lažnog premijera: "Kurtijev cilj je da se vrtimo u krug"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2023

Po tvrdnjama srpskog ministra spoljnih poslova Aljbin Kurti neće prestati sa izazivanjem nestabilnosti u južnoj srpskoj pokrajini...Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić dao je izjavu za TV Prva u kojoj je prokomentarisao situaciju na Kosovu i Metohiji i namere vlasti u Prištini...Priština...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.