Televizija Nova počela emitovanje programa

Izvor: Studio B, 17.Dec.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija "Nova" počela emitovanje programa

Premijer Srbije je TV Nova poželeo puno lepih vesti u budućnosti i da posluju slobodno i odgovorno. "Želim vam puno lepih vesti ne zato što ćemo vam braniti da emitujete loše vesti, nego što se nadam da će biti što više dobrih vesti" rekao je Dačić.

Televizija "Nova.rs" počela je danas da emituje program, a svečanosti povodom početka rada prisustvovali su premijer Srbije Ivica Dačić, potpredsednik Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Rasim Ljajić i ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm.

Na ceremoniji u zgradi televizije predstavljen je menadžment, programska šema i ličnosti koje će biti deo tima.

Nemački investitor Bernt Matijas Ditel rekao je da je u pitanju bilo ulaganje vredno više desetina miliona evra, koja će omogućiti otvaranje 450 novih radnih mesta, i izrazio je uverenje da će televizija "Nova" biti korisna i za građane Srbije i za formiranje nove medijske slike.

Ditel je izrazio uverenje da će investicija u Srbiji biti kvalitetna i uspešna i dodao da se odlučio za ovo ulaganje jer veruje "u ovu zemlju i ljude koji tu žive".

Dačić, koji je zajedno sa ambasadorom Vilhelmom simbolično pustio u rad televiziju, izrazio je zadovoljstvo zbog još jedne nemačke investicije u Srbiji, koja će, kako je kazao, biti još jedan most saradnje između dveju zemalja. 

"Želim vam puno lepih vesti ne zato što ćemo vam braniti da emitujete loše vesti, nego što se nadam da će biti što više dobrih vesti" rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Televizija "Nova" počela emitovanje programa

Izvor: Press, 17.Dec.2013

Na ceremoniji u zgradi televizije predstavljen je menadžment, programska šema i ličnosti koje će biti deo tima.. Nemački investitor Bernt Matijas Ditel rekao je da je u pitanju bilo ulaganje vredno više desetina miliona evra, koja će omogućiti otvaranje 450 novih radnih mesta, i izrazio je uverenje...

Nastavak na Press...

TV NOVA POČELA SA RADOM: Najbolje serije, šou-programi i muzička takmičenja! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Dec.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić i ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm pritiskom na taster pustili su signal televizije koja će obilovati zanimljivim sadržajima

Nastavak na Telegraf.rs...

Stigao novi kanal: TV "Nova" počela emitovanje programa

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Dec.2013

Televizija "nova.rs" počela je danas da emituje program, a svečanosti povodom početka rada prisustvovali su premijer Srbije Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Rasim Ljajić i ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.