TRADICIONALNA VOŽNjA: Palma i Dačić se provozali ulicama Paralije (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TRADICIONALNA" VOŽNjA: Palma i Dačić se provozali ulicama Paralije (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić tradicionalno se i ove godine provozao motorom centralnim ulicama Paralije Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić tradicionalno se i ove godine provozao motorom centralnim ulicama Paralije. Vodič i vozač bio mu je koalicioni partner i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Pročitajte još - POGLEDAJTE: Dačić uz pesmu lomio tanjire (VIDEO) Brojni građani Srbije, koji su već pohrlili na letovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Grčku, zaustavljali su ih sa raznim pitanjima, ali i da ih pozdrave.U voznji kroz paralijske ulice pridružio im se i Dačićev sin Luka.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PONOVO U SEDLU Dačić i Palma JEZDE PARALIJOM, a evo ko im je pravi društvo (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 31.Maj.2019

Lideri JS Dragan Marković Palma i SPS Ivica Dačić i danas su se, kao i ranijih godina, provozali motorom kroz poznato srpsko letovalište Paraliju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.