Srpski državljanin, član posade, evakuisan sa kruzera u Italiju, nije zaražen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2020, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski državljanin, član posade, evakuisan sa kruzera u Italiju, nije zaražen

Srpski državljanin, član posade na kruzeru "Dajmond princes", koji se nalazi u japanskoj luci Jokohama, koji je bio u karantinu zbog korona virusa, dobro je i stigao je u Italiju gde će ostati u izolaciji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Na konferenciji za medije u Ministarstvu spoljnih poslova, on je dodao da nijedan srpski državljanin nije zaražen tim virusom i da je ostalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se evakuiše njih još 11, članova posade tog broda.

Naveo je da mu je srpski državljanin, član posade koji je stigao u Italiju, poslao i video snimak kako izgleda taj karantin.

"Malo se šalio da je to turistička promocija tog mesta u Italiji. Znači, dobro je, čim ima duha, sve je u redu", rekao je Dačić.

Ministar je dodao da je, nažalost, kod crnogorskog državljanina koji je takođe trebalo da bude evakuisan, testom utvrđeno da je zaražen.

"Nadam se da će, ipak, sve to biti u redu", naveo je Dačić.

Na pitanje da li ga plaši odlazak u zvaničnu posetu Kini na poziv njegovog kineskog kolege, Dačić je rekao da može da ga plaši ili ne plaši, ali da je posao, posao, odnosno da će ići.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: Srpski državljanin sa kruzera "Dajmon princes" evakuisan, stigao je u Italiju

Izvor: Blic, 22.Feb.2020

Srpski državljanin, član posade na kruzeru "Dajmond princes" koji se nalazi u japanskoj luci Jokohama, koji je bio u karantinu zbog korona virusa, dobro je i stigao je u Italiju gde će ostati u izolaciji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.