Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo jugo

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo "jugo"

Emica Dačić sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i još jedna osoba lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić Emica Dačić sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i još jedna osoba lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kod motela Šarić. Oni su se nalazili u automobilu marke "škoda" koja se kretala svojom trakom, kada je iznenada na njih naleteo "jugo". Vozač "juga" nije ustupio prvenstvo prolaza "škodi", pokazuju prvi rezultati istrage. Nakon udarca, "škoda" se odbila i udarila u automobil marke "kia" koji je prethodno parkirao na parking penzionisani pripadnik MUP-a.(telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dačićeva sestra imala udes

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2018

Emica Dačić sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i još jedna osoba lakše su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.