Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ponudio pomoć grčkom narodu i državi nakon katastrofalnih poplava

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ponudio pomoć grčkom narodu i državi nakon katastrofalnih poplava

Tom prilikom je ponovio izraze najdubljeg saučešća povodom tragično izgubljenih života

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je, tokom sastanka sa grčkim ambasadorom Elijasom Elijadesom, izrazio spremnost Vlade Srbije da pruži pomoć Grčkoj, nakon poplava koje su zadesile tu zemlju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Ministar je ponovio izraze svog najdubljeg saučešća povodom poplava koje su zadesile Republiku Grčku i tragično izgubljenih ljudskih života. Izrazio je spremnost Vlade Republike Srbije da pruži pomoć grčkoj strani - ističe se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Foto: Reuters

Tokom sastanka istaknuto je zadovoljstvo tradicionalno visokim stepenom bilateralnih odnosa dve zemlje i čestim susretima zvaničnika.  Takođe, sagovornici su konstatovali da nas očekuje sledeći sastanak Visokog saveta za saradnju koji bi trebalo da se održi u Beogradu tokom sledeće godine, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.