Saučešće Dačića povodom smrti Momira Bulatovića

Izvor: RTS, 01.Jul.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučešće Dačića povodom smrti Momira Bulatovića

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, u svoje ime i u ime SPS-a uputio je izraz saučešća porodici preminulog Momira Bulatovića.
"Duboko me je potresla vest o smrti Momira Bulatovića, dokazanog istinskog prijatelja, istomišljenika i saborca u borbi za istinu i pravdu. Do kraja svog života ostao je veran socijalističkoj ideji, istinski borac za odbranu međunarodnog prava i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dokazani prijatelj Socijalističke partije Srbije. Odlazak Momira Bulatovića, gubitak je ne samo za njegovu porodicu, nego i za sve nas koji smo ga poznavali", navodi se u telegramu Ivice Dačića.
Momir Bulatović preminuo je u nedelju u Kučima u 63. godini.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sahrana Momira Bulatovića u utorak, u rodnom selu

Izvor: B92, 01.Jul.2019

Momir Bulatović, nekadašnji predsednik Crne Gore i premijer SRJ, biće sahranjen sutra, u rodnom selu Rača, u Kučima...Bulatović je u 53 godini života preminuo juče od posledica srčanog udara, preneli su podgorički mediji...Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izrazio je danas,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.