Samofalov (SDS) ponovio zahtev da Dačić podnese ostavku

Izvor: Blic, 12.Maj.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samofalov (SDS) ponovio zahtev da Dačić podnese ostavku

Portaprol Socijaldemokratske stranke (SDS) Konstantin Samofalov danas je u saopštenju ponovio zahtev lidera svoje stranke Borisa Tadića da šef diplomatije Ivica Dačić podnese ostavku zbog smrti ambasadora u Libiji Olivera Potežice, od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Samofalov je, u odgovoru na reagovanje funkcionera SPS Aleksandra Antića i Slavice Đukić Dejanović, koji su ocenili da je Tadićev zahtev predstavlja njegov pokušaj političke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promocije, naveo da je Tadić i prošle godine, nakon pogibije dvoje naših diplomata, tražio smenu lidera SPS Dačića i zatvaranje ambasade u Libiji.

Da je Dačić sam podneo ostavku u februaru prošle godine, ne bi bio izgubljen život još jednog našeg diplomate, kaže portparol SDS.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.