SVE OČI UPRTE U PREMIJERKU: Dačić i Šapić sutra kod Ane Brnabić na finalnim konsultacijama o novoj vladi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 17:45

SVE OČI UPRTE U PREMIJERKU: Dačić i Šapić sutra kod Ane Brnabić na finalnim konsultacijama o novoj vladi

Predlog sastava nove vlade trebalo bi da bude poznat sutra, nakon sednice Predsedništva SNS

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić održaće sutra konsultacije o sastavu svog kabineta sa predstavnicima koalicije SPS - JS i Srpskog patriotskog saveza, potvrdili su lideri potencijalnih koalicionih partnera Ivica Dačić i Aleksandar Šapić.

Sagovornici nisu mogli da kažu nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o eventualnoj ponudi mandatarke.

Brnabić će, kako je objavljeno, najpre održati konsultacije sa Dačićem i Draganom Markovićem Palmom, u Vladi Srbije, u 8 sati ujutru, a u 9.00 sa Šapićem.

, zakazane za 17.00 u sedištu te stranke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić sutra sa Dačićem i Šapićem o novoj vladi, popodne sednica Predsedništva SNS

Izvor: Danas, 19.Okt.2020

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić sastaće se sutra, u utorak ujutru, sa predstavnicima koalicije Socijalističke partije Srbije–Jedinstvene Srbije Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem, kao i sa predstavnikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.