Rubljov osvojio titulu na Mastersu u Madridu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 21:47

Rubljov osvojio titulu na Mastersu u Madridu

Ruski teniser Andrej Rubljov trijumfovao je na turniru masters serije u Madridu, pošto je večeras u finalu, posle preokreta, savadao Kanađanina Feliksa Ože Alijasima u tri seta, sa 4:6, 7:5, 7:5.
Rubljovu je to 16. titula u karijeri, a druga na mastersima, posle osvajanja Monte Karla prošle godine.
Kanadski teniser je odličo počeo finale sa dva brejka u prva tri servis gema Rubljova. Poveo je 4:1, nakon čega je ruski teniser uspeo da vrati jedan brejk, ali ne i drugi, iako je imao brejk šansu da izjednači na 5:5.
U drugom setu Ožeu Alijasimu je stao prvi servis i dosta se mučio da osvaja svoje servis gemove, dok je Rubljov...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubljov osvojio titulu na mastersu u Madridu

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2024

Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je večeras titulu na mastersu u Madridu, pošto je u finalu pobedio 35. igrača sveta Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima posle tri seta, 4:6, 7:5, 7:5.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.